Deel 2 Blog Zwangerschap

Deel2:

Week 18:
Een weekendje Londen op het programma. Super leuk om nu nog even lekker samen weg te gaan. We hebben onwijs veel gezien van Londen en ook de eerste schopjes heb ik inmiddels gevoeld! Het voelt nog wel heel erg zacht maar daar geniet ik nu nog maar lekker van voordat ik straks de karate trappen te verduren krijg hihi.

Week 20:
7 december de dag van de 20 weken echo! We hebben er onwijs naar uitgekeken. De echo is in het ziekenhuis omdat ze daar iets gespecialiseerder zijn als bij de verloskundige.

We zijn erg blij om te kunnen vertellen dat ons wondertje helemaal gezond is en heel goed groeit! Ook zal ons kleintje zonder schisis geboren worden en dat is ergens toch wel een hele fijne opluchting!

Week 21:
Vanaf deze week hoef ik voor mijn werk geen nachtdiensten meer op wacht te staan. En dat is stiekem toch wel heel erg fijn want het viel me steeds zwaarder om er ’s nachts uit te moeten. Me buik groeit aardig snel en de kleine laat zich nu ook duidelijk voelen ♡
Ook mijn vriend heeft de kleine nu kunnen voelen bewegen ♡

We krijgen met 24, 28 en 32 weken een extra groei echo omdat ik zelf altijd een laag BMI heb gehad. Uit protocol moeten ze de kleine dus een beetje extra in de gaten houden, alles gaat tot nu toe gewoon volgens het normale groei lijntje en we mogen dus een paar keer extra kijken naar ons wondertje wat we helemaal niet erg vinden ♡

Week 23:
Een weekje lekker ertussen uit. We zijn een weekje met mijn schoonfamilie naar Oostenrijk geweest, uiteraard ben ik dit keer niet gaan skiën maar hebben we gewoon lekker genoten van het mooie uitzicht, lekker gewandeld en vooral lekker uitgerust.
Nog een paar dagen wachten en dan hebben we de pret echo!

Week 24:
De week van de pret echo.
Wat was het weer bijzonder mooi om naar ons wondertje te kijken ♡
We kregen zelfs een lachje en een duimpje omhoog te zien! De verloskundige heeft vooral het gezichtje in beeld gebracht om er voor te zorgen dat we het geslacht niet per ongeluk te zien zouden krijgen haha.

Sinds deze week wordt het werken wel wat zwaarder en moet ik goed om mijn rust denken maar verder gaat het gelukkig nog allemaal goed. De baby kamer is bijna klaar.

Week 26:
Welkom maagzuur! Helaas is dit kwaaltje de laatste week naar de voorgrond getreden. Nu zorg ik dat ik ten alle tijden een rolletje pepermunt bij me heb want dit helpt het branderige gevoel te verminderen.
De kleine is inmiddels heeeeel erg actief en laat vaak wat van zich voelen!

Week 27:
Ik voel me best wel erg goed! De vermoeidheid is nu bijna verdwenen als ik mijn tijd en huishouden goed inplan. Tijdens mijn werkweek merk ik wel dat het werken wat zwaarder begint te worden maar gelukkig kan ik aftellen tot aan mijn verlof! De kleine doet het nog steeds erg goed, beweegt lekker veel en lijkt de boel soms lekker te verbouwen daarbinnen haha!
Volgende week hebben we weer een echo, daar kijk ik nu alweer heel erg naar uit ♡

Week 28:
Ons wondertje groeit erg goed en is nu geschat op een gewicht van 1339 gram waarmee de kleine netjes boven het gemiddelde lijntje loopt ♡

Week 29+30:
Sinds deze dagen heb ik steeds meer last van brandend maagzuur, vervelend maar het hoort erbij!
Inmiddels is het aftellen tot aan mijn verlof ook begonnen. Nog ongeveer 2 kraamgezinnen werken en dan gaan genieten van de laatste weekjes van de zwangerschap ♡ Over 2 weken hebben we weer een groei echo.

In deel 3 de laatste weekjes van de zwangerschap!

Sharing is caring!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.