Even voorstellen: Nick (Gastblog)

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je even de tijd neemt voor dit verhaal! Ik stel me eerst maar eens even aan jullie voor. Ik ben Nick Reijrink en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren in Limburg en woon inmiddels in de mooie provincie Noord-Brabant. Toen ik op 16 maart 1997 geboren werd, was nadat mijn moeder me optilde al snel duidelijk dat ik een schisis had.

Ik heb een enkelzijdige lip-, kaak-, en gehemelte spleet aan de linkerzijde. Mijn ouders wisten al snel dat ik nog een lange weg vol operaties, beugels en vele ziekenhuisbezoeken te gaan had . Ik heb dan ook veel operaties ondergaan. Mijn laatste operatie was de kaakoperatie. Daarbij is mijn bovenkaak 6 millimeter naar voren geplaatst. Hierdoor is mijn gezicht erg veranderd. Nu kan ik er nog voor kiezen om nog een operatie te ondergaan. Dit de neuscorrectie, maar ik weet nog niet zeker of ik deze operatie wel wil. Mijn ouders hebben me altijd goed geholpen in het maken van de keuzes en het traject naar de operaties toe. Ook heb ik altijd veel steun gehad van vrienden en andere familieleden.

Studie

Ik hoop in de toekomst de horeca in te gaan. Om dat te bereiken studeer ik. Ik ben momenteel bezig met de opleiding Zelfstandig werkend gastheer niveau 3. In de horeca sta je altijd in het zicht. Toen ik net begonnen was met het werken in de horeca, was ik altijd een beetje teruggetrokken.  Zo stapte ik niet graag op de gasten af, maar nu ben ik zeker van mezelf. Ik kan vol trots op een tafel afstappen en doen wat ik leuk vind.

Hobby’s

Om me in mijn vrije tijd een beetje te vermaken doe ik veel leuke activiteiten. Zo ga ik graag uit of sta ik thuis in de keuken. Ik houd van lekker eten en ik ga daarom ook graag uiteten. Mijn tweede passie is koffie maken. Ik ben hier 3 jaar geleden in aanraking mee gekomen en heb tot op heden prachtige resultaten kunnen leveren. Ook muziek spreekt me erg aan. Ik vind het leuk om oude Lp’s te verzamelen en te beluisteren.

Bedankt voor het lezen!

Sharing is caring!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.