‘’Wat kan een schisis mooie dingen opleveren’’

Deze week heb ik een blog over de voordelen van een schisis geschreven. Zo heb ik heel veel leuke dingen gedaan en leuke mensen ontmoet door mijn schisis.

Groepsapp
In de blogs is de groepsapp al vaker aan bod gekomen, dus misschien ken je hem al! Door een berichtje op Facebook kwam ik in een groepsapp terecht met tieners met een schisis. Hier heb ik heel veel leuke en lieve mensen leren kennen. Ook zijn er goede vriendschappen ontstaan. Deze lieve mensen had ik nooit leren kennen zonder mijn schisis!

Fotoshoots

In de schisis Facebookgroep kwam ik een oproep tegen van Angelle Chang. Angelle is een kledingontwerpster die een zoontje met een schisis heeft. Ze maakt kleding voor haar zoontje zodat mensen niet meer naar zijn schisis kijken, maar in plaats daarvan naar zijn mooie kleding kijken! Angelle zocht mensen met een schisis voor een fotoshoot van JOW Fashion. Mensen met een schisis mochten dus haar kleding showen. Ik heb me daarvoor opgegeven en ik werd uitgenodigd! De fotoshoot was in Den Haag. Er zijn foto’s gemaakt bij het Binnenhof en de Passage.

Later kwam ik in diezelfde Facebookgroep een oproep van Gerwin Hofstede tegen. Deze fotograaf had een speciaal project rondom schisis opgezet. Ik gaf me ook hier voor op en ik werd uitgenodigd. Deze fotoshoot was bij hem thuis in een kleine studio. De foto ziet u hieronder.

Een tijdje geleden kregen wij, bloggers van wijhebbeneenschisis.nl, via onze Facebookpagina een berichtje van twee meiden van de fotovakschool in Rotterdam. Deze meiden hadden een opdracht voor een project van Dove. Ze wilden daar iemand met een schisis voor fotograferen. Dit was zo’n leuke ervaring, de meiden zelf maakten het erg leuk en omdat ze alles nog moeten leren maakt het het ook super interessant

Deze fotoshoots zijn zo leuk om mee te maken! Ik vind het zo leuk dat je dus geen model moet zijn om voor fotoshoots gevraagd te worden, maar dat je juist met een schisis heel veel leuke fotoshoots kan doen!

Klokhuis
Velen van jullie kennen denk ik de aflevering over schisis van het Klokhuis wel. Het leuke nieuws is dat er weer een nieuwe aflevering over schisis komt! Het liedje over schisis dat in de oude aflevering voorkwam, wil men ook gebruiken voor de nieuwe aflevering. Dit liedje is opnieuw ingezongen en zal verschijnen in de nieuwe aflevering. Ook hierover zag ik een bericht in de Facebookgroep voorbijkomen. Anne en ik waren toevallig de dag van de opname vrij en zijn dus bij de opnames geweest, want ze zochten mensen met een schisis voor de clip. Wij zijn samen naar het ziekenhuis in Utrecht gegaan om ditmee te maken. We vonden het erg leuk om weer nieuwe mensen met een schisis te leren kennen en om mensen te ontmoeten die de blogs lezen en volgen! Superleuk! Deze aflevering wordt in het najaar uitgezonden. Zodra we iets weten zullen we het zeker op de facebook plaatsen!

Zo zie je maar weer dat er ook heel veel voordelen aan een schisis zijn en dat je heel veel leuke dingen kan meemaken! Bedankt voor het lezen!

Sharing is caring!

2 Reactie's
 • Colinda
  Geplaatst op 07:39h, 24 juli Beantwoorden

  Zo ‘raar’ vindt ik het niet hoor dat jullie voor de camera staan…prachtige jonge vrouwen met dito uitstraling! Heb laatst iets op FB gezien van real modellen voor en na make-up foto’s…? eh….you know?
  Be proud!
  Bedankt voor je leuke blogs! ?

  • Claudia Vermeulen
   Geplaatst op 09:32h, 24 juli Beantwoorden

   Super lief! Schrijf niet zo vaak blogs hoor ben er niet zo goed in haha! Maar super leuk dat u altijd reageert ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.